Nytt positivt presseoppslag

2014
05.27

Vakkert livlig og lett

Rosende og svært adekvat omtale av Elverum Mannskor.

Det nesten alltid CD-aktuelle koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt anerkjente klangen, Elverum Mannskor, høster igjen rosende omtale i pressen.

Under den svært populære spalten «Foreningsnytt” i lokalavisa Østlendingen, er Burgunderjakkenes siste opptreden bredt omtalt. Forrige ukes elleville suksess i lokalet Høyvang i Vang, er nesten lyrisk og usedvanlig treffende omtalt i avisspaltene. Ord som vakkert, livlig og lett blir benyttet for å beskrive opptredenen til mannskoret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

– Det var en fin kveld hvor guttene slapp ned skuldrene og leverte med svært løs snipp. Stemningen sto i taket etter siste strofe og vi merket selvsagt at dette var en innertier. Likevel er det artig når referatene i pressen treffer så godt, sier visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring samt generalsekretær i det på stadig flere måter veldige korets kunstneriske utvalg, 2. tenoren med den mer spesielle barten enn stemmen, Gunnar Østmoe.

Presidenten for det toneangivende førstevalget og koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, den bestandig så klarttalende og ikke minst kraftsyngende og empatisk uvanlig godt utviklede 1. tenoren, Einar Mellum, var ikke tilgjengelig for kommentar. Det har heller ikke lyktes Burgunder-Nytt å komme i kontakt med sjefsdirigent og kunstnerisk leder, korstørrelsen, Inger-Pernille Stramrud for kommentar.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera