Setter stemningen i år igjen

2013
12.05

Frigir sensitive opplysninger

Presidentskapet for det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen, har frigitt dokumentet som avslører hva som skal framføres i kirka 15. desember. Etter en samlet vurdering.

MÅL: Viktig å ta riktige mål av den nye sjefsdirigenten Inger-Pernille Stramrud, mener 1.tenor Frode Skjæret (t.v) og president Einar Mellum (t.h)

Førjulstiden er bestandig travel for et så attraktivt og robust kor som Elverum Mannskor. Ja, det er nesten i overkant med opptredener i desember måned. Ikke virksomhetskritisk, men vi beveger oss på en grense, skriver et samlet presidentskap i en pressemelding som ble sendt hele den internasjonale korpressen sent onsdag kveld.

Samlet vurdering
Bakgrunnen for pressemeldingen er de årlige spekulasjonene på hva det på stadig flere måter veldige mannskoret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den vemodig vakre burgunderrøde fargen skal framføre når julen skal synges inn i Elverum.

– Etter en samlet vurdering har vi valgt å gå ut med hvilke julesanger vi går for denne gangen. Men rekkefølgen forblir «unntatt offentlighet», sier 2.tenoren med den mer oppsiktsvekkende parten enn stemmen, visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging, samt generalsekretær i det blytunge kunstneriske utvalget, Gunnar Østmoe.
t
Stemning
«Juleklokkor», «Mot jul» og «Det lyser i stille grender» er sangene som skal gi elverumsingene den gode julestemningen i år.
Ellers informerer presidentskapet om at det er tatt vitale mål av den nye kunstneriske lederen og sjefsdirigenten. Disse er sendt til den thailandske korskredderen slik at uniformeringen skal være i orden. Det nevnes også opptredener på Kremmertorget 14. desember og i Terningen Arena 2. dag jul. Presidenten, den alltid veltalende og velklingenede 1. tenoren med den empatiske væremåten, Einar Mellum, sier i en kort kommentar at man selvsagt vil komme tilbake med mer rundt disse store oppsetningene.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera