Unikt musikalsk møte

2013
03.05

For svingende – jazz i burgunder

Klart for nstort møte da jazz og mannskor braker sammen i Elverum tirsdag 12. mars.

Elverum Mannskor og Christianfjeld Jazzorchester går sammen og tilbyr en svært spennende og helt unik musikalsk opplevelse. Det er klart for sensasjonen «For svingende – jazz i burgunder».

–  Vi har tradisjon på å jobbe mot nye musikalske miljøer og gleder oss til denne spesielle kvelden. Mannskor og gla`jazz er ikke hverdagskost herover, sier den uvanlig veltalende og sjeldent substansielle og kameratslige presidenten med den klokkeklare røsten og den empatiske væremåten, 1. tenor Einar Mellum.

Gir tilbake
Den korfaglig korrekte lederen for de åpenbare og i realiteten eneste offisielle leverandørene av «Elverumssangen» og kongelige hoffleverandører av «Gamle Norge» sier at koret, som høyt dekorerte og nesten alltid CD-aktuelle kulturprisvinnerne, også føler et ansvar for å jobbe med involvering mot det lokale musikklivet.
– Det er kanskje den beste måten vi kan gi noe tilbake til kulturlivet i byen vår, sier presidenten for de samstemte guttene med den internasjonalt anerkjente grunntonen og de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

Begrenset med plasser
Både Christianfjeld Jazzorchester og Elverum Mannskor har tidligere samarbeidet med ulike musikere og kor, men dette blir aller første gangen at de burgunderrøde mannskorguttene trår inn i jazzens verden og det er første gang at det evigunge jazzorkesteret møter et helt mannskor. I foajeen vil det denne kvelden bli servert gladjazz, tradisjonell korsang og en spennende musikalsk mix mellom de to musikkstilene. Både musikerne i Christianfjeld og sangerne i Elverum Mannskor håper mange har lyst til å være med på det spennende og svingende opplegget. Billetter kjøpes gjennom Elverum kommunes billettsystem og det er greit å minne om at det er begrenset med plasser i Rådhusets foaje.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera