Gjenvalg og pussige sko

Rolige årsmøteforhandlinger

Etter en times intens korøvelse var det klart for kremkake og årsmøteforhandlinger i det høyt dekorerte og på stadig flere måter veldige Elverum Mannskor.

Makan til skotøy har ingen sett brukt i et årsmøte for Elverum Mannskor. Tenorklovn Furuheim slutter aldri å sjokkere.

Ikke uventet var det størst spenning knyttet til virksomhetsplanen til koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Men grunnet korpolitiske hensyn ble denne delen av årsmøteforhandlingene lukket for korpressen. Presidentskapet skal derimot komme tilbake med nyheter fra det endelig vedtatte dokumentet.

Beretning frigitt
– Vi er nødt til å gå nøye gjennom dokumentet og diskusjonene rundt de endelige vedtakene. Her har vi tidligere vært for slepphendte og sensitive opplysninger har kommet på avveie. Det er ingen tjent med, sier den kortfattede, men som alltid veltalende og uhyre substansielle presidenten for de åpenbare kulturprisvinnerne, 1. tenor Einar Mellum. Presidenten sier at årsberetningen allerede er frigitt og finnes i sin helhet her. Videre ble budsjett og regnskap gjort unna i rekordfart.

Ny skoskandale
Også valgene gikk unna. Heller ikke denne gangen kom det motkandidater og det nye presidentskapet består av Einar Mellum, Gunnar Østmoe, Gunnar Hofgaard, Olaf Johan Thomasgaard og Runar Hedenstad. Mest oppstyr skapte uten tvil skotøyet som korets helt sjølvutnevnte skoekspert presterte å stille med under det formelle årsmøtet. Burgundernytt vil komme tilbake med egen sak om det utrolige skotøyet som Bjørge “roten-til-alt-ondt-i-skosjikane-saka» Furuheim stilte med. I denne omgangen nøyer redaksjonen seg med å bringe det sjokkerende bildet. Les også utfallet av sko-sjikane-saka her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.