Årsmøtet 2013

Skyhøye forventninger

Igjen er hele den europeisk korpresses søkelys rettet mot koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen. Det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle Elverum mannskor.

Vignetten som følger årsmøtedokumentene

Etter en årsavslutning av de helt store, både kunstnerisk og sosialt, er det nå nemlig duket for kremkake og årsmøteforhandlinger i det på stadig flere måter veldige koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Les om fjorårets årsmøte her

– Det er ikke noe unntak i år nei. Mange forsøker å få sensitive opplysninger om innholdet i årsmøtedokumentene. Av erfaring vet vi at  enkeltstående opplysninger, revet ut av sin sammenheng, skaper uheldig og ufullstendig publisitet rundt virksomheten vår, sier den alltid veltalende presidenten i det høyt dekorerte koret.

Mer sjeldne enn vakre; tærne til Furuheim.

Tå-skadet
Presidenten sier at det har vært lite profilering av eget kandidatur i forhold til posisjoner i presidentskapet blant medlemmene denne gangen. Selv om presidenten verken vil bekrefte eller avkrefte opplysningene om gjenvalg av hele presidentskapet, er dette trolig årsaken til at personer som 2. tenorenes presidentskapsutnevnte og altså ikke årsmøtevalgte stemmekoordinator, den til tider breiale, alltid på tåballene og snakkesalige Bjørge “roten-til-alt-ondt-rundt-skosjikane-skandalen” Furuheim ikke har vært aktiv i forkant av årsmøteforhandlingene og valgene denne gangen. Mer om skosjikane-skandalen her. Da Burgundernytt gjør presidenten oppmerksom på at den mye omtalte Furuheim skal ha fått omfattende tåskader nylig, bryter den glassklare førstetenoren ut:
– På denne tiden er det jo gjerne hans spisse albuer som har fått gjennomgå. Svært uvanlig er det derfor at 2.tenoren skal ha blitt tråkket på tærne i disse årsmøtetider, humrer en uvanlig godt opplagt president Mellum.

Åpenhet
Strategisk rådgiver og 2. tenor med mer oppsiktsvekkende bart enn stemme, selveste visepresident Gunnar Østmoe, sier i en kommentar at årsmøtet som vanlig skal behandle et omfattende planverk som omhandler hele korets virksomhet. Han sier at dokumentene er stemplet fortrolig, men at korets åpenhetslinje gjør at deler av innholdet blir frigitt for offentlighet i etterkant av årsmøteforhandlingene. Han letter likevel på sløret og sier at den korpolitisk etterhvert svært så anerkjente triple bunnlinjetenkningen selvsagt vil ligge i bunnen for all virksomhet også denne gangen.
– Det er mulig vi legger ut all årsmøtedokumentasjon, dog i sladdet utgave. Det kommer selvsagt an på utfallet av årsmøte, sier en uvanlig imøtekommen visepresident.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.