Taust presidentskap

Ny medieflause rammer

Midt i korets oppkjøring til den gedigne 115-års jubileumskonserten skjer det igjen; tenorklovn og systemkritiker, Bjørge “roten til alt ondt rundt skosjikane-saken” Furuheim begår nok et grovt mediemessig overtramp.

Det famøse oppslaget i lokalavisa Østlendingen.

Kilder nær presidentskapet i det på stadig flere måter veldige mannskoret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene, kan fortelle at saken rundt Furuheims sleivete og nærmest premature kommentarer om korets uniformbruk og kotyme i et rikt illustrert oppslag i lokalavisa Østlendingen, har vært diskutert i korets aller høyeste organ.

Spørsmål rundt tillit

Det skal ha vært enighet om å legge saken død, men enkelte av presidentskapets medlemmer skal likevel ha ytret at Furuheim-ovetrampene nå snart må ses på som et mønster og ikke bare uheldige enkelthendelser.
– Jeg kommenterer selvsagt ikke hva presidentskapet har snakket om, men kan si at 2. tenor og stemmekoordinator Furuheim ikke har vanskjøttet sine verv, sier presidenten for de taktfaste, samstemte og høyt dekorerte guttene. Han avviser kategorisk spørsmål som dreier seg om fortsatt  tillit eller spørsmål rundt den presidentskapskåte Furuheims sjanser til å få et årsmøtevedtatt og ikke bare presidentskapsutnevnt verv i fremtiden.

Jubileum og gratulasjoner

Hilsen til fotballguttene.

Den alltid like velopplagte presidenten for de offisielle og i realiteten eneste leverandørene av Elverumssangen og de kongelige hoffleverandørene av Gamle Norge, de nesten bestandig CD-aktuelle kulturambassadørene og det toneangivende førstevalg, sier hans fokus nå ligger på korets jubileumsfeiring til helga. Presidenten holder fortsatt kortene tett, men sier brikkene er i ferd med å falle på plass.
– Jeg må helt til slutt få gratulere Elverums fotballgutter med 1. divisjonsspill neste år. I den anledning viser jeg til vårt gratulasjonstelegram, avslutter den meget empatisk godt utviklede presidenten og glassklare 1. tenoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.