Ny vinskandale

Lojal pengeteller «vant»

En svært fornøyd pengeteller og 1.bass, Odd Henry Halvorsen.

Så var turen kommet til 1. bass Odd Henry Halvorsen da vinlotteri-gevinsten skulle deles ut, eller trekkes som det fortsatt offisielt heter.

Kretsen rundt presidentskapsmedlem og 2.bass Gunnar “I-Fare-For-Snart-Å-Bli-Som-Silvio-Berlusconi” Hofgaard, med ansvar for arrangementer og gjennom det leder av den mye omtalte gruppen som står bak de etter hvert så skandaleomsuste vintrekningene som kalles gjennomkorrupt og serverer resultater som synes tvers gjennom bestilte hver eneste mandag kveld, fornekter seg ikke. Sist mandag var det tydeligvis på tide igjen å verdsette en av sine egne med en liten påskjønnelse i form av hovedgevinsten i det kollektive vinlotteriet. Vinflasketuten rundt pampebordet pekte mandag på 1.bass Halvorsen.

La ut penger?
De CD-aktuelle kulturambassadørene og de åpenbare kulturprisvinnerne med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen i Elverum Mannskor samlet seg som vanlig til kaffe og vintrekking mandag kveld. Det meldes om en nesten surrealistisk stemning etter at kulen tilhørende den alltid småhumrende og uvanlig lune pengetelleren, 1.bass og fast medlem av pampebordet, Odd Henry Halvorsen, dukket opp.

En av de med aller størst mistro til vintrekningene, systemkritiker og dissident, valgt stemmekoordinator og alltid lett smiskende men likevel ærlige, åpne og rause, Bjørge ”Roten-Til-Alt-Ondt-Rundt-Sko-Sjikane-Skandalen” Furuheim, sier i en kommentar at han faktisk ikke har opplevd maken til spill for galleriet. Han påstår at han i kaffekøen observerte at Halvorsen spanderte, eller ”la ut”, for kaffe og vintrekning for pampestørrelsen og vintrekningssjef, den glassklare 1.tenoren og valgt stemmekoordinator, Frode Skjæret.

Som på en annen planet
– Ja. Og hendelsen ble en gang ikke forsøkt skjult. Det er jo ikke noe suspekt i å legge ut eller låne penger i en slik situasjon. Det som virker aldeles som skutt ut av en annen planet, er at oppgjøret kom umiddelbart og i form av førstegevinsten i vinlotteriet, sier 2.tenor-skøyeren med den noe breiale framtoningen, Bjørge ”Roten-Til-Alt-Ondt-Rundt-Sko-Sjikane-Skandalen” Furuheim.

Det har ikke lyktes Burgunder-Nytt å få kommentarer fra presidentskapet for det på mange måter veldige koret med de velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i de opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Heller ikke ”vinneren” Odd Henry Halvorsen eller ”trekningsansvarlig” Frode Skjæret har vært tilgjengelig for kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.