Ny sesong i gang

Opptak før oppstart

Grunnet til tider hysterisk interesse rundt CD-produksjonen ”Absolute Burgunder vol.II”  ble innspillingene gjort på hemmelig sted i helga før den offisielle sesongstarten.

Burgunderjakkene gjorde innspillingen av den meget påkostede CD-produksjonen "Absolute Burgunder vol.II" på hemmelig sted.

Av det presidentskapet kaller «helt korstrategiske årsaker» valgte koret denne gangen å gå bredt ut med å annonsere sesongstart mandag 5.september. I realiteten startet Elverum Mannskor altså opp noe tidligere med CD-innspillingen.

Lite konkret
– En så påkostet og kunstnerisk uvanlig krevende produksjon fordrer ro både i forberedelsene og under selve innspillingen. Etter det enorme trykket vi opplevde både før og ikke minst etter debut-CDen ”Absolute Burgunder vol.I”, følte vi at hemmelighold var eneste farbare veg for oss denne gangen, sier den meget korpolitisk korrekte og bestandig kommunikativt presise visepresidenten med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging samt generalsekretæren i det prestisjemessig blytunge kunstneriske utvalget i det på stadig flere måter veldige koret, 2.tenor med mer spesielle bart enn stemme, Gunnar Østmoe.
Østmoe sier det bør være kjent at CDen skal slippes 11.11.2011 klokken 11.11 i Elverum og at CDen inneholder 11 Margrethe Munthe-låter. Men mer vil heller ikke visepresidenten for de åpenbare kulturprisvinnerne og det høyt dekorerte koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen si.

Noen av guttene hviler mellom innspillingsslagene på det meget hemmlige stedet.

Nye sangere
– Vi har selvsagt en tanke og en godt forankret plan for lanseringen. Men her må vårt store og svært trofaste publikum leve i spenning en stund til. Det eneste jeg vil si er at det kommer til å bli en uforglemmelig CD-lansering. En lansering som vil kle et kor som er den offisielle og i realiteten eneste leverandør av ”Elverumssangen” og kongelige hoffleverandører av ”Gamle Norge”, sier en kort men som vanlig presis og vennlig president, den meget empatisk godt utviklede 1.tenoren med den uvanlig kameratslige og åpne væremåten, Einar Mellum. Og stiller seg selvsagt bak alt den velformulerende visepresidenten tidligere har uttalt rundt CD-produksjonen og for øvrig alt mulig annet.
Den populære presidenten er også fornøyd med sesongstarten. Som vanlig vanket det pølser, øl og akevitt på både gamle og nye medlemmer. Presidenten i koret med den triple bunnlinjetenkningen og den kameratslige og sosialt oppbyggende omgangstonen er tilfreds med å registrere at koret stadig tiltrekker seg nye medlemmer og er i konstant vekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.