Avslører

Flere tilhengere enn Festspillene

710 personer støtter Elverum mannskors virksomhet.

623 personer har vist sin begeistring for festspillene i Elverum.

Elverum Mannskor har flere tilhengere på Facebook enn Festspillene i Elverum. Det har fått fart på kravet om Knutepunktmannskorstatus.

– Ja, vi er fullt klar over at vi faktisk trekker flere tilhengere enn Festspillene i Elverum og at vi kanskje slik sett burde søke om knutepunktmannskorstatus og gjennom det få direkte overføringer fra Statsbudsjettet. Men vi har ikke hatt dette til vurdering i det hele tatt, sier den bestandig like veltalende, presise og vennligsinnede presidenten med den overordentlig kameratslige og velutviklede empatiske væremåten, 1. tenor Einar Mellum.

På mange måter et knutepunkt
Den klokkeklare tenoren og øverste leder for det på stadig flere måter veldige koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen, sier videre at de åpenbare kulturprisvinnerne og de offisielle og i realiteten eneste leverandørene av «Elverumssangen» og de kongelige hoffleverandørene av «Gamle Norge», Elverum Mannskor, på mange måter allerede innehar en knutepunktstatus. – I kulturdepartementets definisjoner handler det jo om ledende miljøer innen sitt område og at det forutsettes at de med slik status hjelper mindre miljøer innenfor samme område. På mange måter er dette veldig matchende for vår omfattende og til tider særlig inkluderende virksomhet. Men som sagt; dette er ikke noe vi har vurdert, sier presidenten.

Gledelig med tilhengere
Visepresidenten med den mer oppsiktsvekkende barten enn stemmen, Gunnar Østmoe, er mer opptatt av de oppløftende tallene som Burgunder-Nytt har avslørt. De viser en uvanlig høy tilhengerskare. Men selv om snart 1.000 personer har vist sin beundring ved å signere på FB-sidene til koret med de skreddersydde og derfor så velsittende korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, ser ikke 2.tenoren noen grunn til å sprette champagnen.
– Antallet tilhengere speiler korets kvalitet. Den er stadig i utvikling. Vi ser på ingen måte på disse tallene som noen konkurranse med andre enn oss selv. Ingen blir bedre eller dårligere av tilhengertall på Facebook, men selvsagt er det positivt å ha så høy popularitet, sier en uvanlig diplomatisk og til tider veltalende visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring av Elverum Mannskor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.