Lotteri til besvær

Murring etter vinlotteri

Også denne gangen satt premien i vinlotteriet som klistret på ”arrangementsbordet”. Ryktene om avtalt spill og merkede kuler har fått nye og friske bein å gå på.

Åpenbart fornøyde gutter ved arrangements- og vinlotteribordet da gevinsten igjen havnet ved sitt utgangspunkt. I forgrunnen sjefslotterist Gunnar Hofgaard med den fornøyde vinneren Pål-Otto Mikkelsen i bakgrunnen.

De burgunderkledde kulturkjæledeggene i det taktfaste og empatisk godt utviklede koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og de skreddersydde og svært velsittende korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, hadde mandag som vanlig korøvelse.

Kjent kule
Også denne gangen med kaffepause og innlagt vinlotteri. Her har, i hvert fall i teorien, hvert av medlemmene sin trekule med et nummer på. Kulene ligger i en ikke-gjennomsiktig tøypose og en kule trekkes ut. Tilsynelatende skal altså alle ha lik sjanse til å stikke av med den gjeve gevinsten.  Men også denne gangen var gevinstens vei til vinneren kort.  Som vanlig havnet den nemlig ved bordet der arrangementskomiteen har sine høye seter og som vanlig steg stemningen rundt det nevnte bordet da trekningsresultatet ble kjent. 1.tenor Pål Otto Mikkelsen var den ”heldige vinneren” denne gangen.

Anonym harme
Hjemmeseier igjen, ble det mumlet i den tallrike forsamlingen da nok en gang en kule med et etter hvert svært så kjent nummer ”tilfeldigvis” trillet ut av posen. Pampene ved arrangementsbordet dro på seg de velkjente ”jøss-så-overraskende-denne-trekningen-var-masken” sin og ristet ”forbauset” på korhodene sine samtidig som de brede smilene ikke lot seg skjule da navnet på vinneren ble ropt opp. Spekulasjonene var i gang.
– Jeg påstår ikke annet enn at dette virker helt merkelig. Vinflaskene ser ut til å være klistret fast ved ”pampebordet”. Om noen kuler er fylt med bly for å bli tyngre eller på annen måte er merket, skal jeg ikke ha sagt. Men jeg kan si så mye som at disse trekningene neppe ville tålt besøk fra Lotteritilsynet, sa en anonym korist etter mandagens trekning. Av frykt for interne reaksjoner ønsker den burgunderrøde kjernekaren av et mannskormedlem full anonymitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.