Ny CD

11.11.11 kl.11.11 i 11-rum

Det er endelig klart for produksjon av ”Absolute Burgunder vol.II”. Den etterlengtede CD-utgvivelsen vil, etter planen, bli lansert 11.11.11 kl.11.11 i 11-rum og vil innholde 11 Margrethe Munthe-spor.

President Einar Mellum fikk kraftig applaus da han offentliggjorde at han går på et nytt år som president for det på mange måter veldige Elverum Mannskor.

– Så da skulle vel årets julegave-spekulasjoner allerede være ryddet av veien for de fleste, sier en stolt visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring av det på stadig flere måter veldige koret i burgunderrødt og 2.tenor med mer karakteristisk bart en tenorstemme, Gunnar Østmoe.

Rolig årsmøte
Det var et samlet årsmøte i det høyt dekorerte Elverum Mannskor som mandag kveld gikk inn for en ny CD-satsing. Korets budsjett, mål og beretning ble ellers banken gjennom til lyden av taktfast applaus og målrettet kremkakespising.

Guttene i burgunderrødt formelig storkoste seg under de viktige årsmøteforhandlingene. Som tidligere varslet ble det ingen store overraskelser under årsmøtet. Så presist og godt formulert var årsmøtedokumentene utformet at det faktisk ikke ble diskutert noe under noen av sakene. Men forestillingen var ikke mindre imponerende av den grunn. Det på mange måter veldige koret opererer med et solid og godt fundert planverk og de overordnede planene for 2011 bærer bud om et nytt år i det burgunderrødes tegn. Dersom målene nås og strategiene slår til, er det et enda bedre kunstnerisk og sosialt utviklet kor som om et år spiser kremkake, applauderer og behandler årsmøtedokumenter igjen. PDF av den offentlige versjonen av virksomhetsplanen her

Mellum fortsetter
Sekretær og 1.bass Håkon Morten kunne presentere en spennende årsberetning som på en uvanlig presis måte beskrev korets aktiviteter i 2010. Praha-tur og Munthert Mannskor var høydepunktene. Les hele årsberetningen her. Kasserer og 1.tenor Olaf Johan Thomasgaard presenterte regnskap for 2010 og budsjett for 2011. Dokumentene og den særlig presise fremleggelsen viser at det er full kontroll på den omfattende økonomien til det toneangivende førstevalg og de åpenbare kulturprisvinnerne, Elverum Mannskor. Ingen av presidentskapets medlemmer sto på valg, men vedtektene krever årlige presidentvalg. Enstemmighet og applaus var en selvfølge da den meget populære Einar Mellum flagget gjenvalg. Med seg i presidentskapet fikk han Gunnar Østmoe, Håkon Morten, Gunnar Hofgaard og Olaf Johan Thomasgaard. Det heter at presidentskapet selv skal konstituere seg, men alt, absolutt alt, tyder på at det velfungerende presidentskapet vil fortsette suksess-sammensetningen fra 2010.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.