Ærefullt

2011
01.06

Åpner Terningen Arena

Onsdag kveld gjorde president Einar Mellum sin siste befaring før de burgunderrøde kulturkjæledeggene skal stille som musikalske garantister under åpningen av gigantanlegget Terningen Arena.

President Einar Mellum ved Terningen Arenas søyler som går i burgunderrødt. Trolig som en heder til Elverum Mannskor.

Som egentlig og i realiteten eneste offisielle leverandør av Elverumssangen ble valget enkelt da arrangementskomiteen stilte seg spørsmålet om hvem som bør sette tonen og sørge for ”ståpels-følelsen” under den storslåtte åpningen av Terningen Arena.

Korsats
Det ble det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og de skreddersydde og særlig velsittende korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, Elverum Mannskor, eller Burgunderjakkene som de taktfaste og samstemte kulturambassadørene så ofte kalles, som skal sørge for en kunstnerisk høyverdig åpning av Terningen Arena fredag kveld. Det rundt 50 mann store koret skal denne gangen framføre den svært populære bysangen som korsats. Den ualminnelig klartsyngende presidenten med den særlig kameratslige og tvers gjennom ærlige væremåten, Einar Mellum, er både stolt, rørt og glad på en og samme gang.

Vil levere
Den uvanlig godt empatisk utviklede lederen for det på stadig flere måter veldige mannskoret, sier med sin karakteristiske og trolig snart meget anerkjente tenorstemme at dette kommer til å bli en merkedag i byens historie og at det ikke på noen måte er unaturlig at akkurat Elverum Mannskor vil stå i sentrum for begivenhetene. – Jeg ønsker egentlig ikke å uttale meg i detalj rundt vårt bidrag. Vi har fått et oppdrag i forbindelse med åpningen av Terningen Arena fredag 7. januar om å levere Elverumssangen. Det skal vi gjøre, sier den populære presidenten for Elverum Mannskor.

Burgunderrøde søyler
Det var uansett en svært tilfreds president som møtte pressen etter inspeksjonen. Som vanlig befares stedene der byens toneangivende førstevalg og kongelige hoffleverandører av Gamle Norge skal opptre. Luftfuktighet, lys, akustikk, klang og plass blir målt og nøye vurdert i forhold til hva som skal synges. – Forholdene ser veldig bra ut, dette vil bli en folkefest som vil kle guttene godt. Og særlig artig er det at søylene i bygget er laget for å hedre mannskoret – nemlig i burgunderrødt. Nesten i overkant av hva jeg hadde forventet, men som sagt; veldig artig. Vi takker utbyggerne for hederen vi får gjennom det tvers gjennom bevisste fargevalget, avslutter president Einar Mellum.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera