Videoklipp

2010
12.17

Endelig klipp fra Munthert Mannskor

Videoproduksjonen er i boks og smakebiter selvsagt lagt ut. Det snakkes om Elverum Mannskors meget kritikerroste forestilling «Munthert Mannskor».

– Denne dagen har vi egentlig lenge sett frem til. Forespørslene har vært mange og intense. De som var på forestillingene ønsker seg tydeligvis mer, de som av en eller annen pussig grunn ikke var der angrer nok veldig og ber likevel om å få kjenne på ståpelsfølelsen, sier 2.tenor og visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging i det på stadig flere måter veldige Elverum Mannskor, Gunnar Østmoe. Visepresidenten med den mer oppsiktsvekkende barten enn stemmen, sier videre at arbeidet med å plukke ut et par smakebiter har vært vanskelig. Rett og slett fordi høydepunktene sto i kø under den timelange forestillingen i Elverums kulturhus. Mange mente stemningen og det kunstneriske bidraget fra koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen nærmest var magisk. Det mente jo pressen også. Her noen helt tilfeldig utvalgte klipp fra presseomtalene:

”Et bevis på at korkonserter kan være en morsom opplevelse. Et eksempel til etterfølgelse”.
Lokalavisa Sør-Østerdal

”Stemningsfulle kulisser, velklingende musikk og artige sceneshow”
Østlendingen

«Dette ble en suksess på alle måter. Koret har klatret enda et steg på korstigen
og det er liten tvil om at slike storsatsinger kler guttene svært så godt»
President Einar Mellum til www.burgunderjakkene.no

Kos deg med Munthre klipp her

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera