Nett-bombe

2010
12.14

Nå også på Google-toppen

Her er lista over nettadresser som kom opp ved å søke på ordet "mannskor" på Googles søkermotor tirsdag. Elverum Mannskor topper.

Googler du ordet ”mannskor” er det Elverum Mannskors nettsted som nå kommer øverst på listen av de tusener på tusener av linker som inneholder ordet.

Søkerordet ”mannskor” genererer i overkant av 70.000 treff i søkermotoren Google. Øverst på listen troner nå Elverum Mannskors nettsted www.burgunderjakkene.no.

Imponerende
En ny milepel er altså nådd for det på stadig flere måter veldige koret og et soleklart resultat av den nitidige nasjonale og internasjonale merkevarebygginga, basert og fundert rundt stein-på-stein-prinsippene, som det høyt dekorerte koret i de skreddersydde og særlig velsittende korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen har jobbet med de siste åra. På den enormt omfangsrike lista er det særlig to kor som til enhver tid kjemper om topplassen; Elverum Mannskor og Trondhjems Studentersangforening. Sistenevnte har et enormt fortrinn gjennom sin adresse som er www.mannskor.no. Alle andre i Google-toppen, utenom Elverum Mannskor, har også mannskor i adressen og får slik mange ”gratistreff”. Det gjør plasseringen til de høyt dekorerte kulturambassadørene og de kongelige hoffleverandørene av «Gamle Norge» enda mer imponerende.

Ikke unaturlig
– I korets vedtatte måldokumenter og øvrige planverk, har styrking av omdømmet gjennom målbevisst markedsføring og merkevarebygging vært et strategisk satsingsområde. Google-responsen beviser at vi også har lykkes i å få teoriene våre ut i det praktiske og målbare. At Elverum Mannskor skal være det første verden støter på ved å søke i Google-strukturene etter et mannskor er jo heller ikke helt unaturlig med tanke på at mange mener vi har en internasjonalt anerkjent grunntone, sier en glad og meget tilfreds 2.tenor og visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging, Gunnar Østmoe og tvinner stolt barten som av mange, men dog stadig færre, blir karakterisert som mer oppsiktsvekkende enn tenorstemmen.

Et sett av verdier
Den langt mer klartsyngende og faktisk enda høyere rangerte 1.tenor Einar Mellum, presidenten med den uvanlig godt utviklede og tvers gjennom kameratslige væremåten, er selvsagt også tilfreds med den nye posisjonen som byens toneangivende førstevalg og de egentlig eneste offisielle leverandørene av ”Elverumssangen” nå har tatt. – Mange vil kanskje si at det er ikke er avgjørende for et kor å ligge på toppen av en slik søkermotor. Til dem vil jeg si at kor, og kanskje særlig mannskor, i stor grad handler om å se helheter. Elverum Mannskor jobber med et trippel bunnlinje-perspektiv for vår virksomhet. Da handler det om å jobbe fram et sett av verdier som over tid skal styrkes. Hver og en av dem er ikke isolert sett av virksomhetskritisk art, men avgjørende for helheten. Bare slik kan vi strategisk og korpolitisk lykkes. Det være seg kunstnerisk, sosialt, internasjonalt, omdømmemessig eller markedsføringsmessig, sier en sjeldent klar president Einar Mellum.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera