Julebord

2010
12.13

Sjeldent god julestemning ble skapt

De alltid så godt opplagte og høyt dekorerte kulturambassadørene i Elverum Mannskor hadde mye å feire da det ble arrangert julebord lørdag.

En meget godt opplagt Per Over Væråmoen takket på en suveren måte for maten. Den besteandig strebende og godt forberedte 2.tenor-venn og for anledningen toastmaster, Bjørge Furuheim følger med.

Det hele startet i Lærerhøgskolens kantine med en utsøkt velkomstdrink, flott mat og en rekke velvalgte ord fra flere bidragsytere. Særlig huskes president Mellums treffende, substansielt overdådige og empatisk oppbyggende tale til folket, toastmaster og alltid strebende stemmekoordinator for 2.tenorene, Bjørge Furheims innsats for fellesskapet og ikke minst den helt glassklare endelig og for alltid overbeviste mannskorentusiast, 2.tenor Per Ove Væråmoens opp mot supersoniske og særlig adekvate takk for maten-tale.

Til Storhov
Også denne gangen hadde 2.tenor Svenkerud åpnet dørene til Storhov hovedgård for kaffe, avec, kremkake, minikonsert, longe drinker og salte nøtter. Gårdsbygningen i Heradsbygd, med sine mange stuer og store saler, er som bygget for koret i de skreddersydde korjakkene i den opp møt vedmodig vakre fargen med den internasjonalt anerkjente grunntonen og medlemmenes fruer. Rapporten sier dog at koret nok har levert mer renstrøkne og samstemte smakebiter fra sitt omfattende program, men visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging, 2.tenoren med den mer oppsiktsvekkende barten enn stemmen, Gunnar Østmoe, sier i en kommentar at det er det sosialt oppbyggende og ikke det kunstneriske som er hovedmotivasjonen bak et julebord. Han sier videre at publikum likevel var enda mer entusiastisk enn det som er vanlig når de burgunderrøde kulturkjæledeggene entrer scenen.

Prøvespiste

1.tenor Madsbu tester maten før alle andre. Kropsspråket til tenorvenn og profesjonell psykolog Frode Skjæret forteller noe om Madsbus adferd.

1.tenor Jens Petter "alltid tidlig og godt over skia" Madsbu forsynte seg før alle andre. Tenorvenn og profesjonell psykolog Frode Skjærets kroppsspråk forteller mye om Madsbus adferd.

Arrangementskomiteen ledes av presidentskapsmedlem Gunnar Hofgaard og som vanlig sørget ”Hofgaards menn” for at alle fikk nok av alt til rett tid. Nykomlingen i den nevnte komiteen, den sjeldent musikalske, overmåtelig kameratslige og nå etter eget sigende nærmere presidentskapet enn noen gang, 1.tenor Jens Petter ”alltid tidlig og godt over skia” Madsbu, var faktisk så ivrig at han prøvesmakte maten på vegne av sine korbrødre. Etter at toastmaster og alltid så strebende Furuheim hadde redegjort for rekkefølgen under bespisningen, kastet Madsbu seg over matfatene som eneste fra sin fløy av selskapet. – Jeg har sagt det før og sier det igjen. Det er bedre at våre medlemmer viser overivrighet i tjenesten enn ingen ivrighet, sier den overbærende og alltid så korpolitisk korrekte presidenten med den høyt utviklede empatiske væremåten, 1.tenor Einar Mellum før han på vegne av hele koret takker den fenomenale arrangementskomiteen for vel gjennomført.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera