Vel i havn

2010
12.06

Lekte seg til ny suksess

Pressen jublet etter ny suksess for Burgujderjakkene.

Salen kokte og pressen jublet. Slik kan Elverum Mannskors storslåtte forestilling ”Munthert Mannskor” oppsummeres.

”Stemningsfulle kulisser, velklingende musikk og artige sceneshow”, skrev pressen etter premieren på ”Munthert Mannskor”, Elverum Mannskors siste storsatsing. For koret med de skreddersydde og velsittende korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, leverte fra øverste hylle fredag og lørdag.

Ikke full oversikt
Koret med den internasjonalt anerkjente grunnklangen fikk frem både latter og tårer da den veldige oppsetningen møtte sitt trofaste publikum i Elverum Kulturhus fredag og lørdag.
– Dette ble en suksess på alle måter. Koret har klatret enda et steg på korstigen og det er liten tvil om at slike storsatsinger kler guttene svært så godt. Vi har ennå ikke fått full oversikt over hvor publikumstall og økonomi i prosjektet, men at vi økonomisk gikk i pluss kan vi med rimelig sikkerhet si, sier en strålende fornøyd og godt opplagt president for det på stadig flere måter veldige mannskoret, Einar Mellum.

Innertier
Visepresident med ansvar for markedsføring og merkevarebygging, 2.tenor med den mer oppsiktsvekkende barten enn stemmen, Gunnar Østmoe, går enda lenger i sin oppsummering.
– Gjennom Munthe-prosjektet har koret nådd et nytt og langt høyere kunstnerisk og organisatorisk nivå. Dette er et nytt bevis på at vi er det toneangivende førstevalg i byen vår og at vi mestrer stadig større oppgaver. Omdømmemessig og rent korpolitisk er dette selvsagt også en ren innertier, sier en uvanlig oppglødd Østmoe.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera