Stopper rykteflom

2010
11.30

Ingen tilknytning til Burgunderjakkene

– Korkassa vår er ikke tom. Saken som er blåst i en av løssalgsavisene har ingen tilknytning til Elverum Mannskor, heter det i en pressemelding .

Det var midt i forberedelsene før den så mye omtalte forestillingen ”Munthert Mannskor” at de burgunderrøde kulturkjæledeggene og det høyt dekorerte Elverum Mannskor mandag ble utsatt for en ondsinnet og massiv rykteflom. Utover dagen, ettermiddagen og kvelden mandag ble ryktene så voldsomme at presidentskapet for det toneangivende førstevalg og for koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og de skreddersydde og velsittende korjakkene med den nesten vemodig vakre fargen, Elverum Mannskor, måtte gå til det svært uvanlige skrittet å sende ut en pressemelding for å dementere.

Pressemeldingen
Burgunder-Nytt bringer her hele pressemeldingen:
”Etter at en av løssalgsavisene i dag har omtalt en underslagsak over store deler av sin førsteside, er det dukket opp spekulasjoner om saken kan ha tilknytning til Elverum Mannskors virksomhet. Det er satt ut rykter om at det faktisk er det høyt dekorerte koret og dets visepresident som er i sentrum for saken og grove påstander er kommet i kjølvannet av dette. Det er det ikke. Elverum Mannskors kasse er ikke tom. Saken har på ingen som helst måte tilknytning til vårt kor eller vår visepresident. Elverum presidentskap vil ikke kommentere vår egen kasses beholdning, men ser at summene det opereres med i det aktuelle oppslaget er helt i overkant og derfor heller ikke adekvat for vår virksomhet. Vi håper med dette at rykteflommen og spekulasjonene som har herjet vil opphøre”.

Kjøp billett
– Vi ønsker nå fullt fokus rundt vår store forestilling til helgen og har ikke rom for denne typen forstyrrelser. Mandag ble Elverum Kulturhus testet og prøvene vil fortsette hele uken før den store premieren fredag kveld. Jeg regner denne saken for ute av verden, sier en meget klar president og 1.tenor Einar Mellum. Presidenten med den glassklare tenorstemmen og den uvanlig empatiske og kameratslige væremåten legger til at det fortsatt er billetter igjen både til premieren fredag og forestillingen lørdag, men at folk nå må bestille billetter for å være på den sikre siden. Les mer om «Munthert Mannskor»

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera