Jubileum

Korstørrelsen Mjelva ble feiret

Bak fra venstre 1.bass Ola Norstrøm, 1.tenor Arild Sveum og 1.tenor Frode Skjæret. Alle i burgunderrødt. Foran jubilanten sjefsdirigent og kunstnerisk leder, korstørrelsen Asmund Mjelva med en flaske gresk kulturutveksling; Ozo.

Det var i aller høyeste grad en internasjonal dimensjon over sjefsdirigent og kunstnerisk leder Aasmund Mjelvas 50-årsfeiring onsdag.

Burgunder-Nytt har fått tilsendt en pressemelding med bilde i anledning sjefsdirigent og kunstnerisk leder, korstørrelsen Aasmund Mjelvas 50-årsfest på hotell Afrodite på greske Lesvos onsdag kveld.

Fikk en flaske Ozo
På bildet er korstørrelsen og jubilanten Mjelva omkranset av delegater utsendt fra det på mange måter veldige Elverum Mannskor og det fortelles om at det var stor stemning rundt guttene med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den særlig empatiske og vennligsinnede omgangsformen. Av pressemeldingen kommer det fram at sjefsdirigenten fikk overrakt lokal kultur i form av en flaske Ozo og før den meget høytidelige fotoseansen ble det servert utdrag fra det aller siste på de burgunderkleddes repertoir, nemlig Margrethe Munthes ”Fødselsdagssangen”.
Det ble en slags førpremiere på gresk jord av deler av oppsetningen ”Munthert Mannskor” som det høyt dekorerte koret med de skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen skal servere på hjemmebane 3. og 4.desember i Elverum kulturhus. Pressemeldingen avsluttes med at utover kvelden tok den greske kulturen mer og mer over på alle vis.

Korpolitisk kotrrekt
– Dette er et nytt ypperlig eksempel på at vår korpolitiske strategi med den etter hvert så anerkjente triple bunnlinjen har slått rot. Vårt tydelige og godt forankrede internasjonale initiativet skal gi oss sosial, kunstnerisk og omdømmemessig gevinst, sier en uvanlig godt opplagt og spesielt presis president Einar Mellum. 1.tenoren med den glassklare stemmen og den godt utviklede mellommenneskelige omgangsformen ønsker avslutningsvis selvsagt på vegne av presidentskapet å utbringe et ”hipp-hipp, hurra-hurra-hurra” i anledning det store jubileet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.