Organisasjon

Nye nøkkelfunksjoner er besatt

Innovasjon, effektivitet og samhandling i tråd med vedtatte verdier og mål er stikkord når presidentskapet i det på mange måter veldige Elverum Mannskor finpusser organisasjonen.

Nylig er justeringer gjort for i enda større grad kunne sikre fortsatt kunstnerisk og sosial utvikling for de burgunderrøde kulturambassadørene med den internasjonalt anerkjente grunntonen. Presidentskapet har børstet støvet av den gamle stemmeforvalter-funksjonen.

Tillitsmenn
For nok en gang å være i forkant av utviklingen er tittelen endret fra det gamle og noe vanskelige tilgjengelige ”forvalter”-begrepet til det langt mer moderne og innovative ”koordinator”.
– Muligens er dette for de mer interesserte, men ja, vi har utnevnt stemmekoordinatorer for hver av stemmegruppene. Oversatt til en ikke-korpolitisk term, er det snakk om valgte tillitsmenn for hver av de fire stemmegruppene. En slags klassens tillitsmann for dem som husker det fra skoledagene. Disse har rent praktiske oppgaver i forbindelse vår omfattende aktivitet, sier en som alltid meget opplagt president for de åpenbare kulturprisvinnerne i de skreddersydde og opp mot vemodig vakre korjakkene i burgunderrødt, Elverum Mannskor, 1.tenor Einar Mellum.
Tenoren med den vakre tenorstemmen og den uvanlig godt empatisk utviklede og særlig kameratslige væremåten forteller at stemmekoordinatoren for 1.tenorene er Frode Skjæret, for 1.bassene Erik Stenhammer, for 2.bassene Jan Erik Hagebakken og for 2.tenorene ble for mange overraskende nok Bjørge Furuheim valgt. Det er jo en stemmegruppe med tradisjonelt svært mange å velge mellom i slike anledninger.

Madsbu klatrer
Og Presidentskapet overrasket nok også mange med å utnevne 1.tenor og i enkelte få utvalgte sammenhenger stedfortredende merkevarebygger Jens Petter ”alltid tidlig og godt over skia” Madsbu til fast medlem av den velfungerende arrangementsstaben. Denne ledes av den bestandig lune og velvillige men likevel presise og velfunderte 2.bass og presidentskapsmedlem Gunnar Hofgaard. Bakgrunnen for utnevnelsen er at 2.bass Odd Nilsen har bedt om permisjon fra koret en periode.
– Dette var virkelig moro for meg og føler meg nå nærmere presidentskapet enn noen gang før, sa en opprømt Madsbu etter utnevnelsen sist mandag. Og på sedvanlig måte tok 1.tenoren kommandorollen umiddelbart og sto for trekningen av ukens vinflaske. Ikke overraskende tilfalt denne en av de andre i den nevnte arrangementsstaben og ryktene om korrupsjon fikk igjen bein å gå på. Les mer om alle presidentens menn her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.