Fargeavsløringen

Verden kles i burgunderrødt

Stadig flere av verdens ledende skikkelser tyr til  det burgunderrøde når antrekk for de store anledninger skal plukkes ut.

– Det er virkelig artig å se at stadig flere gjør som oss, sier stedfortredende president, visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring i det på stadig flere og flere måter veldige koret i de skreddersydde korjakkene med den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, Elverum Mannskor, 2.tenor Gunnar Østmoe.

Visste ikke omfanget
Flere av medlemmene i det toneangivende førstevalg, de kongelige hoffleverandører av ”Gamle Norge” og offisielle leverandører av ”Elverumssangen”, har lenge hevdet at det burgunderrøde er på full fart inn som en av verdens ledende farger. Inntil nå har dette vært udokumenterte påstander. Helgeredaksjonen i Burgunder-Nytt har sjekket holdbarheten i de resolutte uttalelsene fra de høyt dekorerte kulturambassadørene. Og kan i dag slå fast at burgunderrød-påstandene er tvers gjennom velfunderte, godt dokumenterte og uvanlig substansielle. – Vi pleier ikke å hive rundt oss med grunnløse påstander, men at det virkelig var så overveldende riktig at en så stor del av de tunge globale avgjørelser har et burgunderrødt tilsnitt, nei det visste jeg ikke, sier en uvanlig positivt innstilt visepresident, for tiden stedfortredende president. Den ellers så presist formulerende presidenten med den uvanlig kameratslige væremåten og den glassklare tenorstemmen, president og 1.tenor Einar Mellum, er nemlig for tiden på tjenestereise til spanske Barcelona.

Overveldende
Det var da den svenske statsministeren, Fredrik Reinfeldt, stilte i et matchende burgunderrødt slips under valgkampen at undersøkelsene startet for alvor i redaksjonen. Da åpenbarte det seg regelrett en burgunderrød verden. Statsleder etter statsleder velger det burgunderrøde. Barack Obama, Nelson Mandela, Vladimir Putin, Benjamin Netanyhahu og pave Benedict XVI, bare for å nevne noen få.  – Noen har regelrett ledd av oss og vår burgunderrøde farge, men vi har stått han av, som det så kjekt heter. Nå viser det seg at vi på mange måter har hatt rett og kan bruke den noe slitte ”den som ler sist, ler best”, smiler merkevarebyggeren for det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen lurt og tvinner en smule på snurrebarten. Barten som fra flere i 2.tenor-rekka påstås å være mer spesiell enn stemmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.