Internett-skandale

2010
09.17

Frykter for omdømmet

I følge den flåsete teksten skal bildene være tatt hjemme hos Madsbu. Etterforskere engasjert av Elverum Mannskor vil nå sjekke om leiligheten faktisk hadde denne meget spesielle tapeten på dette tidspunktet. Saken kan ha likhetstrekk med påstandene om bevisjuks i Treholt-saken.

Stedfortredende merkevarebygger og 1.tenor Jens Petter ”alltid tidlig og godt over skia” Madsbu er offer for offentlig sjikane gjennom nettstedet Facebook.

Elverum Mannskors presidentskap er rystet etter at skandaløse ungdomsbilder av den glassklare 1.tenoren med sin tvers gjennom mellommenneskelige væremåte er ukritisk blitt publisert og spredd via det sosiale nettsamfunnet Facebook.

Frykter konsekvenser
– Millioner av mennesker er innom nettstedet og vi er selvsagt engstelige for at bildene, som viser en svært uvøren og utagerende Madsbu, skal skade korets omdømme, sier visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring i det på stadig flere og flere måter veldige koret med de burgunderrøde og skreddersydde jakkene, 2.tenor Gunnar Østmoe. Han sier videre at korets omdømme er bygget opp stein for stein gjennom mange år. Merkevarebygge-sjefen for de åpenbare kulturprisvinnerne med den internasjonalt anerkjente grunntonen er smertelig klar over at det kan ta langt kortere tid å rive ned et godt omdømme.

Du skal lete lenge for å finne spor av en 1.tenor i dette bildet. Madsbu i midten på bildet dersom noen skulle tvile.

Lite gjennomtenkt
Også selveste president Einar Mellum følte saken så brennhet at han avbrøt en hyggelig fredagskveld for å sendte ut en pressemelding der han bastant slår fast at de skandaløse bildene ikke på noen måte kan koples til verken Elverum Mannskor eller til noen form for korets nasjonale eller internasjonale virksomhet. ”Vi ønsker heller ikke på noen måte å klandre den glassklare og svært empatisk godt utviklede 1.tenor Madsbu. Alle har vi vært pur unge og stilt opp på lite gjennomtenkte bilder. Det er publiseringen av bildene så mange år etterpå vi er kritiske til”, heter det i pressemeldingen fra den bestandig like presise og slagkraftige president Einar Mellum.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera