Månedlige arkiver: desember 2017

Smånytt

Ny 2.tenor i toppjobb

Ny 2.tenor som sørger for store oppslag i lokalpressen.

Så har det skjedd igjen; en av samfunnets toppjobber skal fylles og hodejegerne retter blikket mot Elverum Mannskors svært kompetansetunge 2.tenor-rekke. Denne gangen gjelder det stillingen som sjef for selveste Birkebeineren og presidentskapsmedlem og økonomiansvarlig i koret med den oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, 2. tenor Thomasgaard.

– Ikke overraskende. I Elverum Mannskor har Thomasgaard vist både sin kunstneriske og administrative styrke gjennom å leverer både regnskap og sang fra øverste hylle. At kompetanse fra koret benyttes til andre samfunnsnyttige formål er utelukkende positivt både for omdømmet og merkevaren vår, sier sjefen som merkevare og markedsføring av det på mange måter veldige koret, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard.

d

Burgunderrødt er brennhett

Utstillingsdukke i tidsriktig farge i varehuset KaDeWe

Den bestandig så oppegående og våkne 1.tenor Rolf «kalles ofte Robert fordi han er bror av en tidligere president og det var jo Robert Kennedy også» Mellum, har igjen vært ute i verden for å finne nye impuulser. Denne gangen på en av Berlins hotteste kjøpesentre; KaDeWe. På julemarkedet i det store internasjonale varehuset, fant den våkne tenoren denne flotte jakka utstilt. Trolig meget preget av det burgunderrøde jubileet som fant sted i november. Artig og svært oppløftende for det svært høyt dekorerte koret med den internasjonale grunntonen.

j

e

Vinkorrupsjon igjen

2. bass Lange ble benyttet som rent trekningsgissel av vinlotterimafian sist mandag.

Det har lenge vært murring i korets rekker angående den ukentlige trekningen av rødvin. Korkene som blir lirket ut av posen hver mandagskveld har veldig lett for å tilfalle medlemmer svært tett på presidentskapet og deres trofaste lakeier. Korrupsjonsanklagene har i årevis versert i koret med vekslende styrke, men sist mandag tok de ansvarlige enda et nytt steg mot det rent mafialignende. Nemlig en «lucky looser»-variant korverden ikke har sett maken til. Ved sedvanlig tilfeldighet og omtrentlighet, ble kulene til noen av de som ikke har vunnet vin dette året samlet i en pose. Herfra ble det trukket ut en form for «vinner». Hoderystende satt forsamlingen tilbake. Kilder Burgunder-Nytt har vært i kontakt med, sier de aldri har opplevd en handling som uttrykker dårlig samvittighet på en tydeligere måte.