Archive for juli, 2017

Snart ny korsesong


2017
07.13

Lover en burgunderrød høst

Generalsekretær, 1. tenor Trond "Tulle-Trond" Bjøntegaard strålte under årets 17.mai-feiring. Korstrategen lover en heftig høst.

Etter en opp imot feberhet burgunder-vår med tunge kunstneriske prestasjoner, har de velkledde korsangerne i Elverum Mannskor noen dagers ferie. Men generalsekretæren lover en minnerik høst.

– Ja. Høsten 2017 vil bli av de mest minnerike i vår snart 120 år lange historie, sier en uvanlig åpen generalsekretær med ansvar for merkevare- og omdømmebygging, samt med overordnet ansvar for rekruttering og annet trivelig i koret med den internasjonalt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard.

Og 120 år er et stikkord. 11.11 2017 fyller koret med de velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen 120 år. Tenoren lover regelrett folkefest i byen lørdag 11. november og ber folk krysse av datoen.

– Selvfølgelig kan jeg ikke allerede nå røpe alle detaljene, men målet er å vise Elverum Mannskors betydning gjennom historien. Alle som vil skal få en smak av hva vi står for, hva vi har betydd og hva vi ønsker med fortsettelsen. Og når jeg sier alle, så mener jeg alle. Unge og gamle, med eller uten sangstemme, sier den verbale tungvekteren med den strøkne tenorstemmen.

Men før det store jubileet vil publikum møte de burgunderrøde kulturambassadørene under Festspillåpningen i Elverum fredag 4. august. Som vanlig vil koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen sørge for stemningen og være kunstneriske garantister for åpningskonserten i Terningen Arena. Videre vil koret være en helt naturlig det av den store Kor-Gallaen på Lillehammer helga etter jubileet.

– Ellers jobber koret med planleggingen av det gedigne forbundsstevnet som vi er plukket ut til å arrangere våren 2018. Det vil ta en del tid rent organisatorisk, men vi vil selvsagt levere korsang av ypperste kvalitet på diverse arenaer ved ulike anledninger. Dette er aktiviteter vi ennå ikke ønsker å gå offentlig ut med, sier den alltid positive og svært substansielle generalsekretæren med den involverende væremåten.


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera