Månedlige arkiver: desember 2015

Operafest i Terningen Arena

Kongens mann sa ja til Kongens Nei

Fylkesmann i Hedmark, Sigbjørn Johnsen, har meldt sin ankomst.

Kongens egen sendemann i Hedmark, fylkesmann Sigbjørn Johnsen, har takket ja på innbydelsen til operafesten i Terningen Arena 16. januar neste år.

Johnsen var en av tre vise menn som ble invitert, og det viste seg altså at den tidligere statsråden var aller visest. De to andre spesialinviterte, stortingspresident Olemic Thommessen og selveste kong Harald, måtte begge takke nei på grunn av at kongen feirer 25 år som monark samme helg.

– Selvsagt uheldig med slike kollisjoner, men vi er svært glade og ikke minst sjeldent stolte for at Sigbjørn Johnsen har meldt sin ankomst. Han vil kaste glans over arrangementet og utgjøre en viktig link til kongehuset. Det kommer selvsagt også andre prominente gjester, men det er for tidlig å offentliggjøre hvilke celebriteter vi får se på parketten når det er duket for gallafest, sier presidenten i koret med den helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkninga og den internasjonalt anerkjente grunntonen, 1. bassen, den uvanlig godt empatisk utviklede og nesten banebrytende hyggelige Jan Eirik Krey.

Krey forteller at de 350 billettene som ble lagt ut på parketten er revet og at rundt 200 billetter er solgt i tribunen. Der er det fortsatt 500 ledige seter. Målet er å samle 1100 elverumsinger til den gedigne operafesten.

Det inviteres til operaforestillingen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn» med solister fra Den norske opera og selveste Elverum mannskor, inspirert av den kommende storfilmen «Kongens Nei» og videre stor fest der Elverum Storband spiller opp og barene åpnes. Alt ledes av toastmaster Anders Baasmo Christiansen.

Billetter kjøper du her.

Operafesten i Terningen Arena

Utsolgt på parketten

Onsdag ved lunsjtider gikk den siste av parkett-billettene til Burgunderjakkenes gedigne operafest i Terningen Arena 16. januar. Men fortvil ikke; det er fortsatt billetter i tribunen!

Klar tale på www.billettluka.no. 350 billetter er revet bort fra parketten. Snart 200 er solgt i tribuna, der er det plass til drøye 500 til.

Den veltalende presidenten for det nesten bestandig CD-aktuelle og svært høyt dekorerte koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen og internasjonalt anerkjente grunntonen, 1. bass Jan Eirik Krey sier i en pressemelding til Burgunder-Nytt at han er stolt over at koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen ser ut til å klare å lage akkurat den operafesten som så mange i det på mange måter veldige koret har jobbet så mye med gjennom et helt år.

– Solister fra Den norske Opera, Anders Baasmo Christiansen, over 40 burgunderkledde korister, klassiske musikere og storband. Matleverandør, serverings- baransvarlige, vakthold, billetter og garderobe. Lyd, lys og scene. Markedsføring, billettsalg og programarbeid. Øving, øving og øving. Vi skal lande på beina og vi skal vokse som kor på gigantprosjektet, sier Krey.

Han sier at det fortsatt er god plass på tribunen. Billettene inneholder en aperitiff ved ankomst, operaforestillingen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn» og selvsagt inngang til den store festen da parketten ryddes for dans etter Elverum Storband og muligheter for forfriskninger i barene. Kjøp billetter i tribuna her