Månedlige arkiver: november 2015

Operafesten i Terningen Arena

Bare 39 «full pakke»-billetter igjen

Fortsatt flere uker til operagalla, men bare 39 av 350 billetter igjen på parketten. Det betyr at det er alvor for dem som ønsker seg «full pakke» i Terningen Arena 16. januar.

Uvanlig treffende omtale av operaprosjektet "Helt Konge å si nei" i lokalpressen.

Presidenten for det nesten bestandig CD-aktuelle og svært høyt dekorerte koret med de uvanlig velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen og den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinje tenkningen, den alltid like opplagte og helt overordentlig godt empatisk utviklede Jan Eirik Krey, sier i en kort kommentar at han er glad, stolt og forventningsfull. Men den gjennomsubstansielle presidenten for koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen, er også nøktern i sin optimisme.

– Det er artig at «full pakke-konseptet» ser ut til å treffe godt. Men det er likevel ikke mer enn halvfullt, totalt sett. Vi har et inderlig håp om å fylle Terningen Arena denne lørdagskvelden og da må salget på de øvrige billettene også ta av etter hvert. Og det har jeg stor tro på. Billetter er jo som vi har sagt før; den perfekte gaven til den som enten har alt, eller rett og slett ikke har noen ting, sier den renstrøkne 1.bassen og høyt skattede korpresidenten som lover en operafest som vil bli husket.

Ellers sier presidenten at det er like artig hver gang pressen treffer i sine omtaler av burgunderjakkene og korets veldige og omfattende virksomhet. Han viser til ukeavisa iElverums rikt illustrerte oppslag torsdag. Tittelen «Burgundere på krigsstien» har en dyp, god og dobbel bunn, mener Krey.

– Det er rett og slett en journalistisk innertier, sier en smørblid president for det på mange måter veldige koret. Han oppfordrer til slutt publikum om ikke å vente for lenge med å sikre seg billetter til «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn».

Kjøp billetter her

Les mer om forestillingen

Under to måneder igjen

Tre vise menn er invitert

Kong Harald

Olemic Thommessen

Thommessen

Johnsen

Presidenten for det grensesprengende koret med den korpolitiske helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, sendte onsdag ut operainvitasjoner til tre svært vise menn.

Terningen Arena 16. januar 2016

President Jan Eirik Krey sier at Elverum Mannskors gedigne operasatsing har fått oppmerksomhet langt utenfor  kommunegrensene og at trykket begynner å merkes. Gallafesten og operaforestillingen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn» i Terningen Arena lørdag 16. januar neste år, har allerede solgt rundt 450 billetter. Under 70 er igjen på parketten.

– Ja. Vi merker at interessen er stor. Det er fortsatt to måneder til og fortsatt mange usolgte billetter, men vi begynner å få et håp om å lande også dette gigantprosjektet. Som et naturlig ledd i forberedelsene og for å lage litt ekstra stas og oppmerksomhet rundt forestillingen vår, har vi invitert noen helt spesielle gjester som vi regner med har stor interesse både for koret, operaen, filmen og krigshandlingene i Elverum under de dramatiske aprildagene i 1940, sier den eventyrlig presise og svært godt empatisk utviklede presidenten og 1. bassen i Elverum Mannskor, koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Jan Eirik Krey.

Krey sier at han venter å finne både kong Harald, stortingspresident Olemic Thommessen og fylkesmann i Hedmark, Sigbjørn Johnsen med følger på parketten i god opera- og feststemning lørdag 16. januar.

Her bestiller du billett

Her laster du ned invitasjonen

Operafeberen stiger

Inntok Den norske Opera

Fra sikre kilder, tett på koret med de opp mot vemodig vakre burgunderrøde korjakkene, får Burgunder-Nytt bekreftet at guttene denne helga har vært i selveste operaen for å øve.

I følge kilder tett på koret, skal dette være 2.tenor-gruppa på øvelse i den norsk Opera.

Presidenten for det nesten bestandig CD-aktuelle, nå mer operaaktuelle koret med den oppsiktsvekkende korpolitiske triple bunnlinjetenkningen, sier til Burgunder-Nytt at han av prinsipp ikke kommenterer metodene eller hendelsene i et øvingsopplegg.

– Det jeg kan bekrefte er at vi øver, og at vi øver intenst og mye. Vi er på stø kurs mot målet og at alt går som planlagt. Hvor vi øver og med hvem, kan vi eventuelt komme tilbake til. Nå handler det om å bygge opp operakunnskapen maksimalt fram til lørdag 16.januar, sier den gjennomsympatiske og tvers gjennom substansielle presidenten med den nesten lyriske 1.bass-stemmen, Jan Eirik Krey.

Sent i går kveld mottok Burgunder-Nytt klare bildebevis på at rundt 40 svært godt opplagte mannskorsangere fra Elverum brukte lørdagen i Den norske Opera i Oslo. Videre ble det observert aktivitet i Lærerhøgskolens aula hele søndag.

– Det er ingen tvil. De har jobbet med instruktører fra operaen hele helgen, sier en kilde tett på presidentskapet til Burgunder-Nytt.

Presidenten sier at billettsalget så langt har vært bra, særlig billettene til parketten har vært populære. Over halvparten er solgt, og det er solgt rundt

Helt åpenbart medlemmer av Elverum Mannskor i nærheten av operahuset i Bjørvika. Bildet skal være tatt lørdag.

120 billetter til tribuna. Presidenten sier at operabilletter nok vil ligge under de aller fleste juletrær i distriktet.Han drømmer om et fullsatt Terningen Arena med rundt 1.100 feststemte operagjester.

Det har vært noen spørsmål rundt billettene til den store operafesten i terningen Arena 16. januar 2016. Burgunder-Nytt går derfor ut med en detaljert oversikt over hva som ligger i de to billett-typene.

ff

Svært mange kjente fjes får opplæring av operasolister fra hovedstaden. Ingen tvil om sted og oppdrag, hevder vår kilde.

Billettene på parkett

*350 plasser, pris 875 kroner, start klokka 18.00:
*Aperitiff
*Festmiddag med lett underholdning
*To valgfrie drikke (øl/vin/mineralvann)
*Operaforestillingen «Helt konge å si nei» under ledelse av Anders Baasmo Christiansen.
*Adgang til operaball med dans Elverum Storband.

Billettene i tribunen

*715 plasser, pris 475 kroner, start klokka 20.00:
*Aperitiff
*Operaforestillingen «Helt konge å si nei» under ledelse av Anders Baasmo Christiansen.
*Adgang til operaball med dans til Elverum Storband.

*Billetter fås kjøpt på Elverum Kulturhus, Elverum Bibliotek,
Elverum kommunes servicekontor eller på www.billettluka.no