Archive for oktober, 2015

Ingen grunn til panikk, men


2015
10.15

Billettsalget godt i gang

De første 200 billettene er snart solgt og det er inngått avtaler for matlevering og annet som trengs for å skape fest. Burgunderjakkene øver, stadig flere gleder seg. Det blir operafest i Terningen  Arena 16. januar 2016.

Presidenten for det på mange måter veldige koret med den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen sier at tiden går fort, det er mye som skal planlegges og gjennomføres, men at han har en svært god følelse.

– Det jobbes på flere plan og plattformer. Det kunstneriske er selvsagt helt essensielt, men dette er så mye, mye mer. Det er et enormt løft, selv for et kor med vår størrelse og spisskompetanse, sier den glassklare 1.bassen og den gjennomsubstansielle presidenten for det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle koret i de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde jakken, Jan Eirik Krey.

Presidenten forteller at det er solgt omtrent hundre billetter på parketten, der det blir servert et festmåltid med godt drikke til før selve operaforestillingen. Like mange billetter er solgt i tribunen der det blir servert en aperitiff i forkant av operaforestillingen og som gir deltakelse på den store festen etterpå.

Solist Espen Langvik.

Solist Mariann Fjeld-Solberg.

– Vi skal lage en fest som det skal bli lenge til publikum skal glemme. Målet vårt er å lage en helaften med hygge, god opera og stor fest. Samtidig er det et mål at publikum skal få et innblikk både i operaverdenen, andre verdenskrigs dramatikk i vår region og i de utfordringer vi baler med i dag. Her blir det altså både smil, tårer og noe til ettertanke, oppsummerer den alltid ordsterke presidenten med den tvers gjennom kameratslige væremåten. Og legger til at det er nok av billetter igjen. Et annerledes julebord og ikke minst den perfekte julegaven til den som enten har alt eller ikke noe.

Terningen Arena 16.januar 2016


2015
10.01

Duket for operagalla

Anders Baasmo Christiansen kommer, solistene Espen Langvik og Mariann Fjeld-Solberg også. Mjøsmusikk og Elverum Storband er klare, det samme er Elverum Mannskor. Det er klart for operagalla i Terningen Arena.

Hallvard Skauges fenomenale strek. Her blir det kongelig.

Baasmo Christiansen på plakaten

Presidenten for det veldige mannskoret, Jan Eirik Krey var torsdag både rørt og glad da han offentliggjorde detaljer rundt den planlagte operahelaftenen som er lagt til Terningen Arena lørdag 16. januar 2016.

– Vi skal sette opp operaen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn». Samtidig skal vi lage en fest for hele byen og inviterer til nyttårsball av dimensjoner. Vi er glade for å kunne presentere kveldens toastmaster Anders Baasmo Christiansen og de to svært solide solistene fra Den norske opera, baryton Espen Langvik og sopran Mariann Fjeld-Solberg, sier en veltalende og svært godt opplagt president og 1. bass. Presidenten sier det er lagt ut to typer billetter til begivenheten:

g

h

På parkett: Velkomstdrink,en velsmakende operameny med to glass valgfri drikke(vin/øl/mineralvann), operaforestilling og deltakelse på gallafesten. Pris 875 kroner. I tribune: Velkomstdrink, operaforestilling og deltakelse på gallafesten. Pris 475 kroner.

– Den perfekte julegave og en mulighet for et annerledes julebord for bedriften din, nevner den kreative presidenten. Vi håper veldig på at elverumsingene vil kjenne sin besøkelsestid og delta. Dette er korets desidert største satsing og vi opererer med budsjetter på langt over en million kroner. Vi er avhengige av at folk blir med å lager fest. Mannskoret og alle gode krefter rundt, skal i hvert fall gjøre alt som er mulig for at dette skal blir en minnerik kveld, sier president Krey.

Billetter kan kjøpes her

Eller på Elverum Bibliotek, Elverum Kulturhus eller på servicekontoret i Elverum kommune.


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera