Månedlige arkiver: mars 2015

Ny banebrytende konsert

Burgunder for Swingende

Et spennende møte er på trappene.

Igjen går det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og sine velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakker i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen nye veger på sin veg mot koreliten.

Torsdag 19.mars kl. 19.30 er det nemlig duket for et møte mellom swingende gladjazz og mektig mannskor. Mellom feiende trompetsoloer og firstemt sang. Mellom heftige jazzbandrytmer og vakre korsatser. I grenselandet mellom «Så skimrande» og «When you`re smiling».

– Dette kommer til å bli en korhappening helt på høyde med det aller beste i utlandet. I våre visjoner heter det at vi skal være et grensesprengende kor. Alle forstår at denne konserten er en innertier, sier presidenten for det nesten bestandig CD-aktuelle koret, 1. bassen med den uvanlig korrekte men likevel avslappende væremåten, Jan Eirik Krey.

Presidenten for de offisielle og eneste seriøse leverandørene av «Elverumssangen» og de kongelige hoffleverandørene av «Gamle Norge», sier videre at dette blir første store jippo med det nye presidentskapet. Han er trygg, men likevel spent.

– Årsmøtet ga oss tillit, vi har et solid planverk i bunnen for vår virksomhet. Vi er i kunstnerisk framgang og setter oss stadig høyere mål. Det er å håpe at publikum kjenner sin besøkelsestid og møter opp i kommunehuset Folkvangs aula klokka 19.30 torsdag. Det vil bli uforglemmelig, sier den tvers gjennom redelige og uvanlig troverdige president Krey.