Archive for februar, 2014

Store og små meld dere på


2014
02.21

Vil samle et kor på 1.814 sangere

– Muligens er det et av landets mest hårete mål i forbindelse med Grunnlovsjubileet. Slik sett kan det passe Burgunderjakkene godt, sier president Einar Mellum. Meld deg på her

Sammen med Elverum kommune og Mediehuset Østlendingen er rekrutteringen til gigantkoret i full gang. Målet er å samle vanvittige 1.814 sangere til et gedigent 17.mai-kor. Alt for å hylle at Grunnloven er 200 år gammel. Den empatiske og svært driftige presidenten for det ettertraktede koret med de vakre korjakkene og den oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, innrømmer gjerne at det blir en utfordring å samle 1.814 mennesker til å synge sammen. Men som han sier; vi har en grunnleggende tro.

– Men vi er avhengig av at utrolig mange snakker varmt om prosjektet og får folk med. Vi skal skape en magisk stemning i byen vår 17.mai. Prosjektet «1814 i 2014» skal bli en snakkis i framtida. De som ikke kaster seg med skal angre, sier en entusiastisk president.

Meld deg på her

Årsmøtet i Elverum Mannskor ga sitt klarsignal til presidentskapets forslag om å sette i gang storsatsingen og det ble satt ned en 1814-kommisjon. Kommisjonen består av kormedlemmer som sammen sitter med bred og solid kompetanse. Disse skal jobbe tett sammen med de andre prosjektdeltakerne med hovedfokus på rekruttering og logistikk.

– Dette er et fellesprosjekt. Egentlig for hele Elverum kommune. Sammen skal vi klare dette. Først og fremst handler det om å samle flest mulig. Etter hvert kommer informasjon om hva vi skal synge og annet av praktisk informasjon, sier president Einar Mellum.

Meld deg på her


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera