Archive for januar, 2013

Presidentskapssønn i ny leilighet


2013
01.29

– Har lykkes i papparollen

Fotballproff og sønn av presidentskapsmedlem Runar Hedenstad, Vegar Eggen Hedenstad, har kjøpt leilighet i Burgunder Strasse.

Presidentskapsmedlemsønn og fotballproff i Tyskland, Vegar Eggen Hedenstad, har kjøpt seg leilighet i tyske Frieburg. Adresse: Burgunder Strasse. Hvor ellers?

– Det er sjølsagt artig å se at en oppvekst i tett tilknytning til burgunderjakkenes verdier og kunstneriske prestasjoner, gir såpass klare og målbare resultater. Jeg føler på mange måter jeg har lykkes i rollen som pappa, sier en rørt sekretær og presidentskapsmedlem med særlig ansvar for rekrutteringsarbeidet i det på stadig mer veldige og betydningsfulle koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

Sterke tradisjoner
2. bassen og det meget resultatorienterte og målrettede presidentskapsmedlemmet forteller at han nylig har besøkt sønnen, som har suksess i den tyske toppdivisjonen og på det norske landslaget, for å se på forholdene, særlig i den omtalte Burgunder Strasse.

– Det ble litt for dårlig tid til å gå i dybden i tysk mannskorsang generelt og mannskortradisjonene i byen Frieburg spesielt. Men jeg regner med at tilknytningen er sterk i og med at en av gatene har et slikt navn, sier en oppglødd Runar Hedenstad.

Solide verdier
Også visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring, samt generalsekretær i det blytunge kunstneriske utvalget, 2. tenoren med mer oppsiktsvekkende bart enn stemme, Gunnar Østmoe, er glad for at Eggen Hedenstad så tydelig viser at burgunderbegrepet har satt seg også i den oppvoksende generasjon.

– Vi har lenge jobbet med verdigrunnlaget vårt. Jeg tror nok Vegar særlig har sansen for korets vedtatte verdier. Der heter det jo at vi legger til grunn respekt, kameratskap, ansvar, engasjement, mangfold og åpenhet for å prestere sammen. Et verdi grunnlag som nok passer like godt i en profesjonell fotballklubb som i et profesjonelt kor som vårt, smiler en tydelig beveget og stolt 2.tenor.

Gjenvalg og pussige sko


2013
01.25

Rolige årsmøteforhandlinger

Etter en times intens korøvelse var det klart for kremkake og årsmøteforhandlinger i det høyt dekorerte og på stadig flere måter veldige Elverum Mannskor.

Makan til skotøy har ingen sett brukt i et årsmøte for Elverum Mannskor. Tenorklovn Furuheim slutter aldri å sjokkere.

Ikke uventet var det størst spenning knyttet til virksomhetsplanen til koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Men grunnet korpolitiske hensyn ble denne delen av årsmøteforhandlingene lukket for korpressen. Presidentskapet skal derimot komme tilbake med nyheter fra det endelig vedtatte dokumentet.

Beretning frigitt
– Vi er nødt til å gå nøye gjennom dokumentet og diskusjonene rundt de endelige vedtakene. Her har vi tidligere vært for slepphendte og sensitive opplysninger har kommet på avveie. Det er ingen tjent med, sier den kortfattede, men som alltid veltalende og uhyre substansielle presidenten for de åpenbare kulturprisvinnerne, 1. tenor Einar Mellum. Presidenten sier at årsberetningen allerede er frigitt og finnes i sin helhet her. Videre ble budsjett og regnskap gjort unna i rekordfart.

Ny skoskandale
Også valgene gikk unna. Heller ikke denne gangen kom det motkandidater og det nye presidentskapet består av Einar Mellum, Gunnar Østmoe, Gunnar Hofgaard, Olaf Johan Thomasgaard og Runar Hedenstad. Mest oppstyr skapte uten tvil skotøyet som korets helt sjølvutnevnte skoekspert presterte å stille med under det formelle årsmøtet. Burgundernytt vil komme tilbake med egen sak om det utrolige skotøyet som Bjørge “roten-til-alt-ondt-i-skosjikane-saka» Furuheim stilte med. I denne omgangen nøyer redaksjonen seg med å bringe det sjokkerende bildet. Les også utfallet av sko-sjikane-saka her.

Årsmøtet 2013


2013
01.21

Skyhøye forventninger

Igjen er hele den europeisk korpresses søkelys rettet mot koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen. Det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle Elverum mannskor.

Vignetten som følger årsmøtedokumentene

Etter en årsavslutning av de helt store, både kunstnerisk og sosialt, er det nå nemlig duket for kremkake og årsmøteforhandlinger i det på stadig flere måter veldige koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Les om fjorårets årsmøte her

– Det er ikke noe unntak i år nei. Mange forsøker å få sensitive opplysninger om innholdet i årsmøtedokumentene. Av erfaring vet vi at  enkeltstående opplysninger, revet ut av sin sammenheng, skaper uheldig og ufullstendig publisitet rundt virksomheten vår, sier den alltid veltalende presidenten i det høyt dekorerte koret.

Mer sjeldne enn vakre; tærne til Furuheim.

Tå-skadet
Presidenten sier at det har vært lite profilering av eget kandidatur i forhold til posisjoner i presidentskapet blant medlemmene denne gangen. Selv om presidenten verken vil bekrefte eller avkrefte opplysningene om gjenvalg av hele presidentskapet, er dette trolig årsaken til at personer som 2. tenorenes presidentskapsutnevnte og altså ikke årsmøtevalgte stemmekoordinator, den til tider breiale, alltid på tåballene og snakkesalige Bjørge “roten-til-alt-ondt-rundt-skosjikane-skandalen” Furuheim ikke har vært aktiv i forkant av årsmøteforhandlingene og valgene denne gangen. Mer om skosjikane-skandalen her. Da Burgundernytt gjør presidenten oppmerksom på at den mye omtalte Furuheim skal ha fått omfattende tåskader nylig, bryter den glassklare førstetenoren ut:
– På denne tiden er det jo gjerne hans spisse albuer som har fått gjennomgå. Svært uvanlig er det derfor at 2.tenoren skal ha blitt tråkket på tærne i disse årsmøtetider, humrer en uvanlig godt opplagt president Mellum.

Åpenhet
Strategisk rådgiver og 2. tenor med mer oppsiktsvekkende bart enn stemme, selveste visepresident Gunnar Østmoe, sier i en kommentar at årsmøtet som vanlig skal behandle et omfattende planverk som omhandler hele korets virksomhet. Han sier at dokumentene er stemplet fortrolig, men at korets åpenhetslinje gjør at deler av innholdet blir frigitt for offentlighet i etterkant av årsmøteforhandlingene. Han letter likevel på sløret og sier at den korpolitisk etterhvert svært så anerkjente triple bunnlinjetenkningen selvsagt vil ligge i bunnen for all virksomhet også denne gangen.
– Det er mulig vi legger ut all årsmøtedokumentasjon, dog i sladdet utgave. Det kommer selvsagt an på utfallet av årsmøte, sier en uvanlig imøtekommen visepresident.


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera