Månedlige arkiver: februar 2010

Øvelse/Info

Burgunderjakkene møtes til sin ukentlige øving i Lærerhøgskoles aula. Foruten øvelse blir det som vanlig kaffe, kaker og vinlotteri. Denne gangen blir det også en kort inføring i mulighetene de nye nettsidene gir oss og presidenten vil informere om høstens store satsinger.

Obs! Ja det er tirsdag, men likevel trår guttene til!

Sangerstevne

Så er det igjen duket for sangerstevne i Norges Korforbund Østerdalen. Denne gangen er stevnet lagt til Røros. De burgunderrøde kulturkjæledeggene fra skoghovedstaden Elverum vil servere fra øverste hylle både under profankonserten, busksyngingen og på avslutningskonserten søndag. Det er ventet at Elverum Mannskor også vil prege banketten på sedvanlig måte. (Bildet viser forbundsfanen).

Programmet for stevnet er som følger:

Fredag 11. juni
17.00: Sekretariatet åpner, Røros Gymnastikkbygg
19.00-24.00: «Bli kjent fest», Røros Gymnastikkbygg.


Lørdag 12. juni

09.30: Oppstilling før oppmarsj, Røroshallen. Vi marsjerer til Malmplassen.
10.00: Stevneåpning, Malmplassen. Utdeling av hederstegn.
11.00-13.00: Busksang i gatene
12.30-14.30: Konsert i Røros Kapell.
14.30-17.30: Profankonsert i kulturhuset ”Storstuggu”.
19.00-02.00: Festmiddag og dans i Røroshallen

Søndag 13. juni:
Oppvarming felleskonsert, Røroshallen
12.00: Felleskonsert, Røroshallen
13.30: Lunsj før avreise

Hurra, hurra, hurra

Det toneangivende førstevalg og det høyt dekorerte koret med de helt uvanlig velsittende og kledlige korjakkene skal igjen prege Grunnlovsfeiringen i Elverum by. Først ved Folkehøgskulens bauta klokken 08.30 med klassikerene «Sang til Flagget» og «Gamle Norge» samt «Ja, vi Elsker», senere i barnetoget med vårt vanlige tog-repertoir.

En ivrig 1.tenor Hornmoen i spissen for de tallrike burgunderguttene i et tidligere 17.mai-tog.

Øvelse

Burgunderjakkene møtes til sin ukentlige øving i Lærerhøgskoles aula. Foruten øvelse blir det som vanlig kaffe, kaker og vinlotteri.

Korøvelse

Burgunderjakkene møtes til sin ukentlige øving i Lærerhøgskoles aula. Foruten øvelse blir det som vanlig kaffe, kaker og vinlotteri.

Korslag på Terningmoen

Onsdag 30.mars klokka 20.00 i Terningen Arena braker Elverum Mannskor og Leirets Damer for første gang offentlig sammen. Rundt 80 sangere inviterer til en hyggelig kveld med fokus på kor og sangglede. NRK-veteran og Leirets Damers egen sopran, Kari Toft vil være kveldens konferansier. Grunnleggeren av SKRUK og Det norske Kammerkor, korstørrelsen Per Oddvar Hildre, vil også delta med et muntert foredrag der fokuset blir på korsangens gleder og muligheter. Vi får et innblikk i sangens mange mysterier under tittelen ”Ta en tone, da…”. Restauranten i Terningen Arena holder åpent og det vil bli muligheter for kjøp av småretter og forfriskninger av diverse styrke og smak. Korslaget på Terningmoen

Øvelse/Løten

Burgunderjakkene møtes til sin ukentlige øving i Lærerhøgskoles aula. Foruten øvelse blir det som vanlig kaffe, kaker og vinlotteri. Denne gangen blir det også første øving med guttene fra Løten som vi skal opptre med under sangerstevnet på Røros. Se egen sak med nærmere presentasjon HER


Øvelse

Burgunderjakkene møtes til sin ukentlige øving i Lærerhøgskoles aula. Foruten øvelse blir det som vanlig kaffe, kaker og vinlotteri. Som vanlig er starttidspunktet 18.30 og avslutning 21.oo

Munthert øvelsesprogram

Her er det beintøffe øvelsesprogrammet den siste tida fram mot premieren på forestillingen «Munthert Mannskor» som finner sted i Elverum Kulturhus fredag 3.desember klokka 18.00. Guttene i burgunderrødt er nødt til å toppe laget og finne kanonformen også denne gangen – nye utfordringer står i kø i den varierte og på mange måter banebrytende forestillingen.

Mandag 29.november: klokka 18.30-21.00. Kulturhuset. Drilling på åpning og teknikk.
Tirsdag   30.november: klokka 17.00-21.00. Kulturhuset.
Onsdag    1.desember: klokka 17.00-21.00. Kulturhuset.
Torsdag   2.desember: klokka 17.00-21.00. Kulturhuset. Generalprøve.
Fredag     3.desember: Fremmøte klokka  17.00. Premiere klokka 18.00.
Lørdag     4.desember: Fremmøte klokka 16.00. Forestilling klokka 17.00.

Guttene i de skreddersydde og burgunderrøde korjakkene, det på stadig flere måter veldige Elverum Mannskor øver på Margrethe Munthe-tekster. Det nærmer seg stor premiere på forestillingen Munthert Mannskor.